Προσφορές Superdeals Νέα Προϊόντα Νέες Αφίξεις Stock Πακέτα Κουπόνια εταιρειών Κουπόνια Φαρμακείων Promotions Media Corner Blog
Αντιηλιακό προσώπου SILKY 50+ 50ml
Αντιηλιακό προσώπου SILKY 50+ 50ml

Αντιηλιακό προσώπου SILKY 50+ 50ml

Από 16,00 €

Περιγραφή
Φαρμακεία

Περιγραφή

Η ιδιαίτερη σύνθεση της κρέμας αφήνει μια μεταξένια, μη λιπαρή αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέροντας υψηλή αντηλιακή προστασία (UVA & UVB) και ματ όψη. Η κρέμα είναι ανθεκτική στο νερό, δεν αφήνει λευκή χροιά και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Η ισχυρή σύνθεση της κρέμας προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία UVA & UVB, ενώ ταυτόχρονα αφήνει μια απαλή, μεταξένια, ματ υφή στην επιδερμίδα. Η κρέμα είναι ανθεκτική στο νερό και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Χάρη στα εκχυλίσματα χαμομηλιού, δεντρολίβανου και ηλίανθου, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση και φυσική ανάπλαση της επιδερμίδας.Η ισχυρή σύνθεση της κρέμας προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία UVA & UVB, ενώ ταυτόχρονα αφήνει μια απαλή, μεταξένια, ματ υφή στην επιδερμίδα. Η κρέμα είναι ανθεκτική στο νερό και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Χάρη στα εκχυλίσματα χαμομηλιού, δεντρολίβανου και ηλίανθου, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αντιοξειδωτική δράση και φυσική ανάπλαση της επιδερμίδας.